vrijdag 17 december 2010

De lieve postbode

Had jullie al eens verteld dat ik een wedstrijdverslaving heb. Wel, vandaag weet ik terug waarom ik daar al mijn tijd in stop!
Om 11u05 ging de bel, dat kon enkel de postbode zijn. Want ik verwachtte niemand en hij komt altijd rond 11u. Nietsvermoedend deed ik de deur open, dacht dat het mijn vriend zijn nieuwjaarskado zou zijn dat hij bracht. 'Ik heb een pakje mee voor je' zei hij enthousiast. Wauw, wat is die vrolijk dacht ik.
Maar toen hij het me gaf, begon ik ook vrolijk te worden. Zag namelijk onmiddelijk dat het om een pakje van Glam-it ging! Sprong al een gat in de lucht, zonder te weten wat er precies inzat. Een beetje al trillend maakte ik de enveloppe open en wauuuuuuuw, daar kwam het doosje van Swarovski!! Toen ik het doosje openmaakte viel mijn mond echt open van verbazing, het was een ROOD hart!! En was het nu juist dat wat ik nog te kort had voor mijn oudejaarsavondkledij! Was al een tijdje op zoek naar een rode accessoire voor rond mijn hals tijdens de feestdagen en hier was hij plots! Gratis en voor niets dankzij de lieve mensen van Glam-it!!!
Deze week kwam ook nog een bon toe die ik gewonnen had via relaxzone.be
Dankzij hen kon ik voor oudejaar een afspraak maken bij een schoonheidsspecialiste en kan ik zo gratis mijn haar, make-up en nagels laten doen.

grtz Nineke

foto: beautyaddicts.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten