maandag 3 januari 2011

Happy New Year

Sorry sorry sorry!!!
Dat er dit nieuwe jaar niet vroeger een nieuw bericht online kwam te staan. Maarja, jullie weten waarschijnlijk ook wel dat dit voor iedereen een enorm drukke periode is. Bij familie en vrienden gaan om 'De Beste Wensen' over te brengen, ondertussen ook nog eens ergens blijven eten en cadeau'tjes in ontvangst nemen.. En natuurlijk ook nog eens een feestje bouwen ;-) En dit jaar niet vergeten, ook nog eens ziek worden :-( Heb al sinds de eerste dag van het jaar last van een gemene hondenhoest.. Vandaag dan maar naar de dokter geweest en jah, heb een bronchitis :-(  Niet aangenaam, zeker niet in deze periode. Je slaapt al wat minder, hebt weinig rust.. Maar we slaan er ons wel door!
Ik ben jullie natuurlijk niet vergeten dus ook voor jullie een prachtig 2011!! Dat elke traan mag vervangen worden door een lach..
Eindejaar is natuurlijk ook pakjestijd! Dat was het zeker ook dit jaar! Heb weer massa's mooie cadeau's ontvangen en gegeven ook natuurlijk ;-) Soms had ik het graag zelf gehouden *bloos* Zo kocht ik tijdens ons verblijf in Brussel een cadeaupakketje van Lush, ruikt echt heeel lekker! Allemaal handgemaakte beautyproducten. Als je de winkel binnengaat, krijg je een enorme prikkel in je neus van al de verschillende geuren die daar hangen. Overal staat een tester bij, echt de moeite als je in een stad bent met een Lushwinkel! Wel jammer dat de poducten aan de iets duurdere kant zijn.. Maar eenmaal je ze gebruikt denk je daar niet meer aan. Is zijn geld dan zeker waard ;-) http://www.lush.eu/nl/
Zelf kreeg ik ook heel mooie presentjes, een parfumbox van Amor Amor (mmmmmm, zalige geur!), een cadeaubon van Vlaanderen Vakantieland, Wonderbox Subliem, money money money :-p en zeker niet te vergeten DE cocktailbijbel!!!!
Later deze week komt er zeker nog een verslagje over de bijbel, maar nu ga ik toch wel nog een beetje rusten. Zodat ik zo rap mogelijk terug de oude ben!!

grtz Nineke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten